Növénybiztosítás

Biztosítás díjtámogatással a leggyakrabban előforduló kockázatokkal szemben

A mezőgazdasági növénytermesztés különösen érzékeny a természeti hatásokra.
A Groupama Biztosító több évtizedes tapasztalata és kimutatásai szerint évről évre gyakrabban fordulnak elő olyan extrém időjárási körülmények, melyek koncentráltan idéznek elő egyre nagyobb károkat a mezőgazdaságban – a kárkifizetések mintegy 70-80%-a ma már növénybiztosításokhoz kapcsolódik.

Az OTP Bank - a Groupama biztosító szerződéses partnereként - biztosítást kínál a mezőgazdasági növénytermesztésben leggyakrabban előforduló kockázatokra.

Miért előnyös?

  • Egyedi díjazás és kedvező feltételek, ha pénzforgalmi számláját az OTP Banknál vezeti.
  • Egyszerű és gyors szerződéskötés – a Vállalati Business Centrumok vagy szakértő vállalkozói kollégáink segítségével.
  • A szerződés díja után biztosítási díjtámogatás vehető igénybe.
  • Rugalmas díjfizetés – alkalmazkodva a mezőgazdaság szezonalitásához.

Díjtámogatott növénybiztosítások

A növénybiztosítások egy része után díjtámogatás is igényelhető. A Groupama Biztosító a hatályos jogszabályokhoz és rendelkezésekhez igazítja díjtámogatott termékeit, így Önnek folyamatosan lehetősége van az érvényes támogatási feltételeknek megfelelő szerződést kötni. Az érvényben lévő jogszabályok szerint jelenleg három biztosítási termék kaphat díjtámogatást.

  • „A” típusú Gazda Növénybiztosítás – csomagbiztosítás, mely tartalmazza a jég, tűz, vihar, téli-, tavaszi- és őszi fagy, aszály, árvíz, valamint felhőszakadás kockázatok elleni védelmet a főbb növényekre, legfeljebb 70%, de minimum 41,25% támogatási intenzitással.
  • „B” típusú Gazda Növénybiztosítás – kertészeti növényekre köthető, a következő választható kockázatokkal: jég, tűz, vihar, téli-, tavaszi - és őszi fagy, aszály, árvíz, felhőszakadás kockázatok, 70-30% közötti támogatási intenzitással.
  • „C” típusú Gazda Növénybiztosítás – szántóföldi növényekre köthető, választható bármelyik fenti kockázat, 70–30% közötti támogatási intenzitással.

Állatállományra, épületekre, berendezésekre, terményekre kötne biztosítást?

Ismerje meg a Groupama Biztosító állatállományokra, gazdálkodási épületekre, berendezésekre és terményekre vonatkozó biztosítási szolgáltatásait! Az OTP Bank tapasztalt agrárszakértői és a Groupama Biztosító szakértői közösen segítenek Önnek kialakítani a tevékenységéhez leginkább igazodó biztosítási védelmet.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért kérjük, olvassa el a biztosítás szerződési feltételeit!

A biztosítási terméket a Groupama Biztosító Zrt. (székhely: 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C; cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041071; web: www.groupama.hu) nyújtja, az OTP Bank a biztosító szerződéses partnereként biztosításközvetítői tevékenységet végez.

Kérdése van?

Keresse agrárszakértő munkatársainkat az alábbi elérhetőségen.