EU pályázatok

Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra!

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. célja, hogy minél sokrétűbb pénzügyi és pályázati tanácsadási szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára.


A cég 2002 óta foglalkozik széleskörűen pályázati tevékenységgel, ezen belül is kiemelten pályázati tanácsadással, pályázatírással, finanszírozással, projektmenedzsmenttel, közbeszerzéssel. Több, mint 270 sikeres projekt, 100 milliárd forintnyi megvalósult beruházás és 60 milliárd forintnyi elnyert támogatás igazolja cégünk szakértelmét.


Az agrár terület iránti elkötelezettségünket erősíti ügyvezetőnk személye is:
2015. óta Vulcz László irányítja cégünket, aki az MVH-ban több mint 13 évet töltött el és széleskörű tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik az agrár-vidékfejlesztési területen. Kinevezésével több hasonló tapasztalattal rendelkező szakértő kolléga érkezett a céghez.


Bővebben érdeklik a Vidékfejlesztési Program pályázatai? Tekintse meg az aktuális lehetőségeket!

Érdekel

Lépjen kapcsolatba velünk

Mezőgazdasági termelőeszközt vásárolna vagy érdeklik a pályázati lehetőségek? Mi segítünk Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra!

Segítünk Önnek elképzelési megvalósításában!

Elképzeléséből a pályázati kiírás feltételrendszerének megfelelően komplex projektet dolgozunk ki. A projekt megvalósíthatóságának vizsgálatát követően elkészítjük a pályázati dokumentációt.

Szakértőink a projekt jóváhagyásától, illetve a támogatás odaítélésétől egészen a projekt lezárásáig elvégzik a pályázati elszámolásokkal, jelentésekkel kapcsolatos feladatokat. Projektmenedzsment tevékenységünk minőségére pénzügyi garanciát is vállalunk.

Amennyiben Ön egyedül, vagy saját alkalmazottaival dolgoztatja ki a pályázati dokumentációt, vállaljuk az összeállított dokumentáció formai ellenőrzését és szakmai minőségbiztosítását.

Finanszírozási tanácsadással is segítségére lehetünk. Az ügyfelek számára sok esetben jelentős teher a pályázatok előfinanszírozása, emellett adódhatnak más pénzügyi próbatételek is egy pályázati projekt megvalósítása során. Számíthat segítségünkre a hitelkérelem összeállításában is. Az OTP HP az OTP Csoport segítségével stabil banki hátteret biztosít az Ön projektjeihez.

Cégünk segítséget nyújt annak megállapításában, hogy a tervezett projekt a jelenlegi szabályozás alapján közbeszerzés köteles-e, továbbá a közbeszerzési kötelezettség fennállása esetén közbeszerzési szakjogászunk közreműködésével az eljárásokat is lebonyolítjuk.

Betöltés...

Elérhetőségeink

1134 Budapest, Dévai utca 26-28., V. emelet
Telefon: +36 (1) 412-3520
Fax: +36 (1) 238-0981
E-mail: otphp@otphp.hu