Lízing

A Merkantil Bank több mint 25 éves tapasztalattal és az OTP Bank által nyújtott stabil tulajdonosi háttérrel a hazai lízingpiac legnagyobb szereplője.

A Bank Termelőeszköz-lízing üzletága ügyfelei igényéhez igazodó, egyedi konstrukciókkal segíti új és használt mezőgazdasági eszköz beszerzését. Az Üzletág agrárszakértő munkatársai tanácsadással is segítik ügyfeleiket a megfelelő finanszírozási konstrukció kiválasztásában.

A lízingfinanszírozás legfontosabb jellemzője, hogy ez egy eszközalapú finanszírozás, a finanszírozó az eszköz tulajdonjogát a futamidő végéig fenntartva, az eszközt az ügyfél részére lízingdíjak ellenében használatba adja. Termelőgépek esetén azért kedvező választás ez a finanszírozási forma, mert a berendezések működéséből származó bevétel klasszikus esetben fedezetet jelent a díjfizetési kötelezettségekre.

OTP Merkantil - agrárgép finanszírozási konstrukciók

Agrárgép-finanszírozási konstrukciók:

  • zárt végű pénzügyi konstrukció
  • nyílt végű pénzügyi konstrukció
  • operatív lízing
  • uniós támogatáshoz kapcsolódó kölcsönkonstrukció

Devizanem: HUF

Futamidők:

  • változó kamatozásnál 12 – 84 hónap
  • fix kamatozásnál 36 – 60 hónap

Kamatozás: fix és változó
Finanszírozható eszközök köre: új és használt mezőgazdasági gépek

Fizetési ütemezés: mezőgazdasági szezonalitáshoz alkalmazkodó tőke- és kamatfizetés

A Merkantil Bank mezőgazdasági gépfinanszírozással foglalkozó szakemberei több mint 15 éves szakmai múlttal, valamint széles körű szakmai és piaci ismeretekkel rendelkeznek. Mindezen tapasztalatokra építve segítjük ügyfeleinket a megfelelő – a vállalkozásuk méretéhez igazított - lízingkonstrukció kiválasztásában.

Kérdése van?

Keresse agrárszakértő munkatársaink az alábbi elérhetőségen.

Kalkulátor

Használja online kalkulátorunkat és készítsen igényeihez igazított egyedi ajánlatot!

Kalkulátor