Szerviz

Szerviz

Cégünk minden időben a legkomplexebb, leghatékonyabb megoldáscsomagot képes adni, műszaki szakmai-, agro-technológiai tudást, kereskedelmi termékekkel és támogató háttér megteremtésével.

A műszaki szakmai tudás és háttér biztosítása a szervizállományunk feladata, mely feladatot Magyarországon a legnagyobb és a legszofisztikáltabb apparátussal végzi.

Javítási és karbantartási feladatok, illetve partnereink egyéb vevőszolgálati igényeinek kielégítése a közel 200 fős szervizállományunk feladata. Szervizünk nádudvari központi szakmai támogatás mellett, országszerte 19 alközpontban van jelen és végzi munkáját regionális vezetéssel. Ezek mellett a maximális kiszolgálás érdekében, több különálló csoportot alakítottunk ki, melyek központi irányítással hatékonyabban tudják kezelni a speciálisabb területek kihívásait.

Így kialakításra került a környezetápolás és kommunális-, a beruházási (öntözés és kertészeti terület)- és az intelligens /AMS-RTK, precíziós gazdálkodás csoportja.

A hálózatunknak jelentős szervizműhelyi javítókapacitással is el van látva, hogy a partnereink gépei a szezonra, teljes körűen átvizsgálva, felkészítve, javítva, üzembiztosak lehessenek.

A felsorolt kimagaslóan jól képzett apparátus, mely tudását a beszállítóink és cégünk is tesztel rendszeresen, a legmagasabb színvonalon való működését, Központi Vevőszolgálati Mérnökök vezetésével működő specialista csapatok segítik, akik folyamatos kapcsolatban állnak a gyárakkal/beszállítókkal, illetve végeznek külső, belső tanfolyamokat a gyári képzést követően.

Ezekkel az eszközökkel, tudással és háttérrel felvértezve tud a KITE Zrt. több lépéssel a piac, a trend és a versenytársak előtt lenni és ezt az előnyét meg is fogja tartani.

Így, ha gépcsere-, géptípus választás előtt állnak, akkor nem lehet kérdés, hogy a gép minőségi előnye mellett, aftersales oldalról melyik cég csapata a kimagaslóan élenjáró nem csak Magyarországon, hanem Európai színvonalat tekintve is.

Szántóföldi szerviz

Cégünk ma Magyarországon a legnagyobb létszámú, több mint 200 fős szántóföldi szervizhálózattal rendelkezik. Munkatársaink akár a szántóföldön is képesek a gyártók által rendelkezésünkre bocsátott eszközökkel a felmerült hibákat diagnosztizálni javításukat elkezdeni.

Szántóföldi szerviz

Szántóföldi szerviz

Szezon előtti felkészítés

Cégünk jelentős szervizműhelyi javítókapacitással rendelkezik. Ennek köszönhetően a különböző mezőgazdasági szezonok kezdetére teljes körűen átvizsgált, felkészített és kijavított, üzembiztos gépeket adunk át megrendelőink részére.

Szezon előtti felkészítés

Szezon előtti felkészítés

IT szolgáltatások

A gépek hagyományos értelemben vett műszaki ellátásán túlmenően specialistáink információ-technológiai szolgáltatásokat is nyújtanak. Ennek keretében ellenőrzik a különböző AMS és RTK alkalmazások, valamint a gépekre épített járműegységek működését, azok összhangját, műszaki állapotát, elvégzik a szükséges szoftverfrissítéseket és beállításokat, valamint az ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó oktatásokat.

IT szolgáltatások

IT szolgáltatások

Garanciális szervizellátás

Szervizhálózatunk végzi továbbá a KITE Zrt. által forgalmazott mezőgazdasági és környezetápolás-technikai gépek jótállásának és kiterjesztett jótállásának feltételét képző teljes körű szervizellátást ezen időszakok alatt és azt követően is.

Garanciális szervizellátás

Garanciális szervizellátás