Öntözés

Öntözés

A KITE Zrt. a Magyarországon alkalmazható energia- és víztakarékos öntözőtechnikák teljes skáláját kínálja. Ajánlatunk egyik alappillére a VALMONT szántóföldi esőztető lineár és a körforgó öntözőcsalád. Emellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a szántóföldi zöldségtermesztésben, az ültetvények és a védett termesztőhelyek (fóliák, üvegházak) öntözésében nagy szerepet játszó mikroöntöző termékkör értékesítésére. A NETAFIM, a NAANDAN és a RIVULIS márkájú csepegtetők, párásítók, mini esőztetők és esőztető szórófejek széles választási lehetőséget nyújtanak ezen a területen. A kívánt technológiai szinthez illeszkedő - EC - pH alapú venturi vagy elektromos elvű, vízmeghajtású aktív, passzív - tápoldatozók teljes skáláját is ajánljuk partnereinknek (Fertikit, Netaflex, ITC, Heron, Tefen, Dosatron).

Kínálatunkban megtalálhatók az IRRILAND márkájú csévélődobos és konzolos öntözőrendszerek, a kiegészítő öntözés fontos elemei, és ehhez széles választékban kínálunk vízellátó szivattyús egységeket, Hg. nyomócsöveket, idomokat. Az általunk ajánlott piacvezető Amiad szűrők, Bermad és Dorot szelepek, Netafim és Galcon öntözésvezérlők, valamint a hazai piaci nyomócsövek és frekvenciaváltós szivattyúk teszik rendszerré az öntözőtelepet.

Esőztető és lineár öntözés

A Magyarországon alkalmazható energia- és víztakarékos öntözőberendezések teljes skáláját kínáljuk. Az „akár az esőnél is egyenletesebben” öntöző szántóföldi lineár és körforgó öntözőcsalád elősegíti a kiszámítható minőségű és mennyiségű termelést. A vízpótlás mellett a mikroklíma szabályozására, kelesztésre, tápoldatozásra is módot ad a használatuk.

Esőztető és lineár öntözés

Esőztető és lineár öntözés

Mikroöntözés

A mikroöntözés termékkörbe tartozó csepegtető csövek, párásítók, mini esőztetők és esőztető szórófejek a szántóföldi zöldségtermesztésben, az ültetvények és az üvegházak, fóliák öntözésében nyújtanak széles kínálatot.

Mikroöntözés

Mikroöntözés

Csévélődobos és konzolos öntözés

A csévélődobos vízágyús és konzolos rendszerek az öntözés fontos elemei. Öntözőkonzolok alkalmazásával csökkenthető az energia-felhasználás és javítható a vízszétosztás minősége.

Csévélődobos és konzolos öntözés

Csévélődobos és konzolos öntözés