Növényvédőszer-kereskedelem

Növényvédőszer-kereskedelem

A KITE Zrt. a növényvédő szerek széles, megújuló kínálatával rendelkezik, és ezt folyamatosan bővíti annak érdekében, hogy meg tudjon felelni az új piaci igényeknek és lehetőségeknek.

Növényvédőszer-értékesítésünk évtizedek óta jelen van a magyar növényvédőszer- piacon és részesedése hosszú idő óta meghaladja a 30%-ot. Kertészeti és álló kultúrák területén, valamint a rohamosan fejlődő biológiai növényvédelmi termékek piacán is egyre növekvő részarányban és folyamatosan bővülő termékportfólióval vagyunk jelen. Korszerű gyomirtó, gombaölő, rovarölő és csávázó szereink, termésnövelő anyagaink, valamint a termékek mellé adott szaktanácsadás elősegítik a kórokozók, kártevők, gyomok elleni sikeres védekezést, így maximális termésbiztonság mellett jó minőségű termés takarítható be.

A KITE Zrt. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan kizárólagos forgalmazású növényvédő szerekkel és komplex növényvédelmi megoldásokkal képviselje magát a magyar piacon, amelyek hozzájárulnak partnereink eredményes és hatékony gazdálkodásához.

Kertészeti és álló kultúrák növényvédelme

Ezen a két területen folyamatosan bővülő termékportfólióval vagyunk jelen. Korszerű gyomirtó, gombaölő, rovarölő és csávázó szereink, valamint a termékek mellé adott szaktanácsadás elősegítik a kórokozók, kártevők, gyomok elleni sikeres védekezést. Elhivatottak vagyunk a magyar fejlesztések iránt. Egyetlen hivatalos forgalmazói vagyunk egy magyarországi növényvédőszer-gyártó cég kertészeti gombaölő termékeinek.

Kertészeti és álló kultúrák növényvédelme

Kertészeti és álló kultúrák növényvédelme

Biológiai növényvédelem

A biológiai növényvédelem előnyeit felismerve a 2016-os évtől kezdve a KITE Zrt. olyan termékportfólióval lép a piacra, amellyel a zöldség-, gyümölcs- és dísznövény hajtató kertészeket tudja támogatni. Kínálatunkban összesen nyolc makroszervezet található, melyekkel az előbb említett kultúrák legjelentősebb kártevői elleni védekezés megoldható. Ennek biztosítása érdekében a szezon során szaktanácsadási rendszerrel segítjük a termelőket, ahol a rendszeres állományvizsgálat, az év elején közösen összeállított integrált növényvédelmi program és a folyamatos kapcsolattartás döntő szerepet játszik.

Komplex műtrágyák

Biológiai növényvédelem