Gépkereskedelem

Gépkereskedelem

A KITE Zrt. komplex megoldást kínál a növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozók számára. Széles termékpalettánkon traktorok, kombájnok, önjáró és vontatott permetezők, szálastakarmány- gépsorok, speciális betakarítógépek, rakodók, valamint a vetés és talajművelés eszközei is egyaránt megtalálhatók.

Magyarországon egyedüli hivatalos forgalmazóként látjuk el a John Deere, a JCB, a JOSKIN, és a RABE képviseletét. A dinamikusan fejlődő termékkörhöz sorolhatók a precíziós gazdálkodást támogató gépek, melyek segítik az agronómiai feladatok hatékony elvégzését. Európában egyedülállóan a hazai mezőgazdasági terület egészét lefedi a KITE Zrt. saját tulajdonú RTK hálózata, mely lehetővé teszi a +/- 2 centiméter pontosságot és az időbeni ismételhetőséget igénylő agrár-technológiák alkalmazását. Kínálatunkban megtalálható a precíziós gazdálkodás kivitelezéséhez szükséges teljes eszközpark és a hozzá kapcsolódó technológiai feltételrendszer.

A szántóföldi növénytermesztés eszközei

A KITE Zrt. komplex megoldást kínál a növénytermesztéssel foglalkozók számára. Gépkereskedelmi üzletágunk széles termékpalettáján megtalálhatók traktorok, kombájnok, önjáró és vontatott permetezők, valamint a vetés- és talajművelés eszközei is.

A szántóföldi növénytermesztés eszközei

 

A szántóföldi növénytermesztés eszközei

Kertészeti gépek

Komplett gépesítési ajánlattal rendelkezünk a szőlő-, gyümölcs- és zöldségtermesztő partnereink igényeinek kiszolgálására.

http://www.kite.hu/uzletagak/gepkereskedelmi_uzletag

 

Kertészeti gépek

Logisztika és állattartás

Kínálatunk a kis, közepes és nagy gazdaságok számára egyaránt tartalmazza az összes mezőgazdaságban szükséges logisztikai eszközt, szálastakarmány- gépsort, valamint speciális betakarítógépet.

Logisztika és állattartás

Logisztika és állattartás