Bérgépszolgáltatás

Bérgépszolgáltatás

A KITE Zrt. bérgépflottája olyan, a magyar mezőgazdasági géppiacon piacvezetőnek számító márkákból áll, mint a John Deere, a JCB és az Orthman. Az erőgépekből, rakodókból, betakarítógépekből és munkagépekből álló géppark összetétele folyamatosan változik.

A kezelő nélküli gépbérleten kívül lehetőség van arra is, hogy a partnerünk gépkapcsolatokat vegyen bérbe kezelővel együtt, amelyek alkalmasak a precíziós gazdálkodásra a vetés, a növényápolás a sávos alapművelés és a betakarítás munkaműveleteiben. A bérgépek karbantartási és javítási munkáit a KITE Zrt. szakemberei támogatják, mely garancia a bérgép-szolgáltatás minőségére. A KITE Zrt.-nél elérhető klasszikus gépbérleti, valamint technológiai gépbérlet-konstrukciókat azoknak ajánljuk, akik:

  • Kapacitáshiányukat szeretnék pótolni
  • A gépberuházás elhalasztása mellett döntöttek
  • Ki szeretnék próbálni a KITE Precíziós Gazdálkodás különböző műveleteit
  • Számukra már csak egy-két elem hiányzik a KITE Precíziós Gazdálkodásból
  • Beruházási döntésüket a gép tartós kipróbálása után hozzák meg
Bérgépszolgáltatás

Klasszikus gépbérlet

Az erőgépekből, rakodókból és kombájnokból álló KITE bérgép-flotta összetétele folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez, mely nem csak a gépek típusában, hanem felszereltségében is megmutatkozik. A gépeket igény szerint olyan speciális műszaki felszereltséggel is ki lehet bérelni, hogy az képes legyen a precíziós gazdálkodásban is a megfelelő munkaműveletet elvégezni.

Klasszikus gépbérlet

Klasszikus gépbérlet

Technológiai gépbérlet

A technológiai gépbérletben lehetőség van arra, hogy a KITE RTK jelének használatával egy meghatározott földterületet a Precíziós gazdálkodás gyakorlati munkavégzésére kiképzett gépüzemeltetési specialistával, intelligens munkagépekkel és RTK korrekciós jelet használó erőgéppel műveljünk meg.  A bérlet során a gépkapcsolatokat a KITE Zrt. teljes körű szervizszolgáltatással, biztosítással, és KITE Precíziós gazdálkodási szaktanácsadással biztosítja jelenleg a vetés (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák, a sorközművelő kultivátorozás (szántóföldi kapásnövény-kultúrák), a sávos alapművelés (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák), és a betakarítás (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák) munkaműveletekre vonatkozóan.

Technológiai gépbérlet

Technológiai gépbérlet