Alkatrész-kereskedelem

Alkatrész-kereskedelem

Az általunk forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Számos nyugat-európai és amerikai gyártó gépeihez is jelentős pótalkatrész-kínálattal rendelkezünk.

Mindezeken túlmenően többféle műszaki cikket (csapágy, ékszíj, görgőslánc, stb.), szűrőt, kenőanyagot és egyéb kopóalkatrészeket tartunk készleten a partnereink gyorsabb kiszolgálása érdekében.

Átlagosan mintegy 60.000 cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez.

A különböző agronómiai szezonokban alkatrészellátási ügyeletet biztosítunk a partnereink számára, hogy a megrendelt alkatrészt minél gyorsabban eljuttassuk a meghibásodott géphez – legyen az akár a szántóföldön. Igény esetén szervizszerelőink kiszállítják az alkatrészt, és szakszerűen, garanciával javítják a meghibásodott gépet.

Alkatrész-értékesítés

Teljes körű alkatrészellátást végzünk a KITE Zrt. által értékesített gépekhez, valamint széles körű alkatrész-portfólióval állunk partnereink rendelkezésére a nem a KITE termékkörébe tartozó eszközök esetén is. Pótalkatrész-kínálatunkat több mint 350 beszállítótól szerezzük be. Mindezek mellett kenőanyagok és egyéb üzemfenntartási anyagok, műszaki cikkek, szerszámok és műhelyfelszerelések, valamint bálacsomagoló anyagok széles választékai is szerepelnek a kínálatunkban..

Alkatrész-értékesítés

 

Alkatrész-értékesítés

Szolgáltatás

Az alkatrész-értékesítés mellett számos hasznos, a partnereink számára elengedhetetlen szolgáltatást is végzünk. Gumiabroncs szereléssel és javítással, kardántengely felújítással és hidraulikatömlő szereléssel állunk a rendelkezésükre.

Szolgáltatás

 

Szolgáltatás