Húsmarha Szeminárium

Időpont: 2019. február 05-05.
Helyszín: Tudástranszfer-Központ (Mezőgazdasági Gépmúzeum) Gödöllő, Szentgyörgyi Albert u. 4.

Tudásmegosztás és párbeszéd a marhatartók között.

A rendezvény továbbképzés jellegű, technológia- és gyakorlatorientált, ezért elsősorban gyakorló szakembereket várnak rá. A tematikát úgy állították össze, hogy az alapfokú végzettségtől a felsőfokú végzettségig mindenki kapjon hasznosítható információkat a nap folyamán.

Program:

9.50-10.00 A szeminárium megnyitója
Kövesdi Zsolt (ÁT Kft., ügyvezető igazgató)
Dr. Orosz Szilvia (ÁT Kft., Takarmányanalitikai Laboratórium, igazgató)
Mozsgai József (Mozsi Major, tulajdonos)

10:00-10:30 Szelíden (A felnevelés módszerének hatása a viselkedésre és annak gazdasági hasznára)
Mozsgai József (Mozsi Major, tulajdonos)

11:00-11:30 Jó étvággyal (Nedves melléktermékekre alapozott takarmányozás a húsmarhatartásban)
Dobos Ferenc (Delacar Feed Kft. ügyvezető)

12:00-12:30 Külcsín (Küllemi bírálat a gyakorlatban. Hogyan válogassunk?)
Szűcs Márton (Limousin és Blonde d’Aquitaine Tenyésztő Egyesület, ügyvezető)

13:00-14:00 Ebéd

14:00-14:30 Legelőgazdálkodás okosan (A legelő szakszerű karbantartása)
Dr. Tasi Julianna (Szent István Egyetem, Állattenyésztés-Tudományi Intézet (ÁTTI), Gyepgazdálkodás, egyetemi docens)

15:00-15:30 A karámtól a hamburgerig (Egy hazai vállalkozás története. Profizmus az értékesítésben)
Porkert Krisztián (NPK Charolais Farm Szarvasmarhatenyésztő és Kereskedelmi Kft., társtulajdonos)

16:00 Zárás
Kövesdi Zsolt, dr. Orosz Szilvia, Mozsgai József

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részletes információkat itt talál.

Fotók